ZOMAAR

Minimize

 

 

 

 

 

 

EXCUSES

Minimize

Helaas stond mijn fototoestel verkeerd ingesteld.

Het zij zo, ik kan het niet terugdraaien.

Maar ondanks de kerstsfeer was het toch een fijn

lang weekend zoals je op de foto's kunt zien.

Hopelijk komen er nog meer.

Activiteitencommissie Het was weer geweldig.

Kees.

 

Door naar foto's fam Oerlemans.

 

Door naar foto's van Toin Michel en Kees

 

Door naar de foto's van Kees en Irena

 

Er staan een paar foto's op zijn kant. Aangezien dit niet een normale storing is ben ik nog op zoek naar een oplossing.

Soms zit het mee..............

Ook heb ik op verzoek de navigatiebalk weggehaald. Om toch wat controle te hebben kunt u linksboven in de foto op de drie grijze knopjes drukken.

Vooruit achteruit en start/stop.

********************** 

Hier een stukje van Conny over deze tocht.

 

Openingstocht 2014 - haven Hoeven

 

Wat was het leuk....

 

Het eerste keer een boottocht, ik heb zo iets nog nooit meegedaan en ben benieuwd. Helaas moest ik vrijdag nog eventjes werken, dan om13:00 uur in de auto, op de snelweg en ik vlieg richting Hoeven en op de haven aansturen. Gelukkig geen file.

 

Twee uur later ben ik bij de haven en krijg meteen het vakantiegevoel. Het weer doet ook mee. Op banken zie ik er een aanzienlijk aantal mensen zitten, gezellig kletsen en boccia spelen. Effen "Hallo" zeggen en meteen heb ik drie ijzeren ballen in mijn handen. Ik ben erbij.

 

Later op de avond hebben wij met z'n allen gebarbecued. Het was zo.. lekker. Ondertussen kon ik de haven beoordelen. Alles is super netjes verzorgt en schoon. Daar heeft iemand veel moeite gedaan om zo'n leuke plek voor de openingstocht te vinden. Bedankt ervoor. Ook zijn de havenmensen heel aardig, je voelt dat je welkom bent.

 

Zaterdag begon met een uitgebreid ontbijt zonder druk en haast. Alleen de koffiekopjes in Nederland zijn zo klein. Ik was bang Espresso te moeten drinken. Maar nee, koffie was lekker.

 

's Middags was een tochtje naar Hoeven gepland en daarmee begon mijn eerste pijnlijke probleem door het taalverschil. Ik wist niet wat een Braderie is en ben ervan uitgegaan wij gaan gezellig chocola en praline proeven. Dus in een Patisserie, ik was vol verwachting. Maar een kraammarkt is ook leuk en ik heb weer iets geleerd. Een braderie heeft geen calorietjes als je niet bij een snoep- of patatkraam blijft hangen.

 

Terug op de boot zijn Toin en ik druk bezig met de enquĂȘte. Wij vinden het een leuke idee om een groep bezig te houden. Samen hebben wij geprobeerd onze geheugen te bewegen. Conclusie; wij moeten het vaker doen.

 

Nog een nachtje en wij moeten al weer naar huis. Maar wij hebben nog een hele avond voor ons. Ik heb heel veel aardige mensen gesproken, enkele heb ik al een keer gezien, andere niet. Onder andere Albert en Jo. Naar hun kan je uren lang luisteren. Gezellig.

 

Het was een ontzettend mooi gezicht als alle booten met elkaar naar huis gevaren zijn. Ook vond ik het leuk hoe iedereen, iedereen bij de sluis geholpen heeft. De volgende keer zijn wij zeker weer erbij.

Groetjes Conny

 

Login